A H&M évek óta együttműködik a világ legnevesebb divatmárkáival – idén az ERDEM-mel készítettek közös kollekciót.

A kampányfotókat a galériában nézhetitek meg – kattintsatok a képre!

Galéria | 7 kép

Íme az ERDEM X H&M kampányfotói! (X)

Íme az ERDEM X H&M kampányfotói! (X)

Fotó megosztása:

A H&M idei designer együttműködésének különleges kampányképeit, melyet a régi korok családi portéri ihlettek, az elismert divatfotós, Michal Pudelka készítette. A múltidéző felvételek Baz Luhrmann rövidfilmjének forgatásakor készültek, ahol a színészekhez szupermodellek csapata csatlakozott, hogy a csoportképekkel egy új dimenzió nyíljon meg az ERDEM X H&M világba.

„Azt gondoltuk, hogy remek lenne egy modern csavart vinni a klasszikus családi portrékba, az ERDEM-világ karaktereinek megalkotásával. Az ERDEM X H&M kollekció szinte beszélt hozzám, így a fotózás nagyon könnyed hangulatú volt és telve voltam kreativitással” – mondta Michal Pudelka.

A kampányban olyan szupermodellek szerepelnek, mint Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hertzel, Fernando Cabral, Neels Visser és Tony Ward. Ők csatlakoztak a rövidfilm szereplőihez is, Ruby Dagnall-hoz, Tom Rhys Harries-hez, Hero Fiennes Tiffinhez és Harriet Walterhez. A Baz Luhrman által rendezett kisfilm és a fotózás helyszíne is egy vidéki kastély és kertje voltak, telis-tele színes virágokkal, amelyek az ERDEM X H&M kollekció szépségét és pozitivitását hangsúlyozzák.

A kollekció november 2-án lesz elérhető a Váci1-es H&M üzletben reggel 9 órától, valamint online a hm.com oldalon reggel 9 órától.