Tavalyi, nagy sikerű rendezvényünket követően a ti kérésetekre folytatódik a Nők Lapja Ezotéria Est, ráadásul ezúttal négy különleges alkalommal várunk titeket a magazinból jól ismert nevekkel.

A tematikus esteken nemcsak az derül ki, hogy mi történik a lelkünkkel a halál pillanatában, hanem az is, hogyan találhatjuk meg az életfeladatunkat. Emellett megismerhetitek a függőségek buddhista nézőpontját, valamint azt is, milyen változások várhatók a nagyvilágban a közeli jövőben.

Érdemes mielőbb jegyeket, sőt bérletet szerezni a négy alkalmas rendezvénysorozatra, mert október 31-ig különleges early bird kedvezmény vár titeket.

És hogy pontosan miről szólnak majd a Nők Lapja Ezotéria Est eseményei?

Szabó Judit: A lélek útja a halál után
2017. november 22. 18.30

Az előadás a több ezer éves spirituális hagyományok alapján mutatja be, hogy mi történik a lélekkel a halál pillanatában és azután. Megtudhatjuk, hogy hová kerülünk földi életünk után, s azt is, hogy ez mitől függ. Végül pedig megismerhetjük azokat a szellemi tanításokat, amelyek felkészítenek bennünket nemcsak egy értékes élet megélésére, hanem a békés, nyugodt átmenetelre is.

Takács Tibor: Életfeladat – Hogyan találjuk meg? Mi van, ha nem a szerint élünk?
2017. december 13. 18.30

Amennyiben képesek vagyunk életfeladatunkat megoldani, boldogok lehetünk. Azonban az emberek gyakran kerülik a feladatokat, és csak a vágyaik lebegnek a szemeik előtt. A hőn áhított boldogság megszerzésének legjobb eszköze a feladatok tudatosítása. Az előadással közelebb kerülhet a feladata és vágyai közti egyensúly megtalálásához.

Rába Géza: Függőségekről kelettől-nyugatig, élettől-életig
2018. január 10. 18.30

A függőség a világ minden táján jelen van, ahol emberi létezés van. Valakinél gyengébben, másoknál akár észrevétlenül, megint másoknál pedig igen látványos tünetekkel mutatkozik meg. Az előadáson szó lesz a különböző függőségekről, azok hátteréről, az addikciók buddhista nézőpontjáról, karmikus előzményekről, következményekről és megszabadulásról.

Dr. Janák Lajos: Asztrológia – Hová tart a világ? Mi van megírva a Föld sorsáról a következő években?
2018. február 7. 18.30

Az előadáson – természetesen a teljesség igénye nélkül – megtudhatjuk, milyen változások várhatóak a nagyvilágban a következő időszakban. Ezek ismeretében könnyebben felkészülhetünk az életünk folyását befolyásoló történésekre.

Helyszín:

Central Médiacsoport Zrt.

Cím:

1037 Budapest, Montevideo u. 9.

Jegy-és bérletárak:

  • JEGY EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL: 1 990 Ft/előadás (az ajánlat 2017. október 31-ig érvényes)
  • BÉRLET EARLY BIRD KEDVEZMÉNNYEL: 5 990 Ft/4 előadás (az ajánlat 2017. október 31-ig érvényes)
  • JEGY ALAPÁR: 2 500 Ft/előadás
  • BÉRLET ALAPÁR: 6 900 Ft/4 előadás

Az első előadásra ide kattintva vehettek jegyet, a négy alkalmas bérletet pedig ezen a linken szerezhetitek be.

A rendezvényre a jegyek korlátozott számban (120 fő/előadás) kaphatók.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az előadás előtt és után a szerzők könyvei megvásárolhatók a helyszínen.