Kapcsolj ki! A Szekszárdi Szüreti Napokon, a Színházak Éjszakáján és még sok más helyen

A gasztronómiáé és az édes élvezeteké a főszerep a következő két hétben. Szekszárdon, hazánk egyik legismertebb borvidékén szüretet tartanak, Kaposváron pedig Mézfesztivált rendeznek. A fővárosiak a thai konyha különlegességeit kóstolhatják meg, de lesz Színházak Éjszakája is.

Thai Fesztivál a Parkban

Jó hírünk van a thai konyha szerelmeseinek: Budapest szívében, a Vajdahunyad várában egy egész fesztivált rendeznek a thai kultúrának, illetve gasztronómiának. Autentikus thai ételeket lehet majd kóstolni, bepillantást lehet nyerni a thai tánc, valamint boksz világába. De thai portékák és utazási ajánlatok közül is válogatni lehet, ha pedig elfáradtunk, akkor egy jó thai masszázzsal kényeztethetjük magunkat.

A programról itt olvashattok bővebben.

Időpont: Szeptember 10.

Helyszín: Vajdahunyad vára, 1146 Budapest, Vajdahunyad sétány

Palya Bea nyárzáró koncertje a Kobuciban

Év elején Palya Bea életet adott második kislányának, Panninak. A kistestvér érkezése miatt idén kevesebb alkalommal állt, áll színpadra az énekes-dalszerző, ám a nyarat ezúttal is a Kobuciban búcsúztatja legnépszerűbb dalaival.

Jegyeket itt válthattok a koncertre.

Időpont: Szeptember 10.

Helyszín: Kobuci Kert, 1033 Budapest, Fő tér 1.

Szekszárdi Szüreti Napok 2017.

Négy napon át a szekszárdi borászok kiváló nedűivel, igényes programokkal, kiállításokkal, koncertekkel, hagyományőrző kézműves vásárral, tájegységre jellemző ételkínálattal várják a vendégeket az egyik leghíresebb magyar borvidéken. Nem érdemes lemaradni róla!

Részletek a szüreti napokról itt érhetők el.

Időpont: Szeptember 14-17.

Helyszín: Szekszárd

Színházak Éjszakája

Egy este, amikor nem kell hét óra hét percig várni, hogy felgördüljön a függöny, egy este, amikor nincsenek nézők, csak résztvevők, egy este, amikor nem a színpadon, hanem a backstage-ben folyik a játék, egy este, ami csak rajtunk múlik, mikor ér véget. Ezúttal is különleges programokkal érkezik a VI. Színházak Éjszakája, amiben 35 színház vesz részt.

A programokért és a jegyekért kattintsatok ide!

Időpont: Szeptember 16.

Helyszín: Budapesten, több helyszínen

XI. Kaposvári Mézfesztivál

Szeptember első hetében megédesítik a városiak és a vendégek napjait Kaposváron, hiszen tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Kaposvári Mézfesztivált. A termelők gazdag mézkínálatán kívül számos izgalmas kulturális programmal várják a látogatókat – nem érdemes kihagyni, már csak Kaposvár különleges hangulata miatt sem.

A programokról itt olvashattok bővebben.

Időpont: Szeptember 8-9.

Helyszín: Kaposvár, Kossuth tér – Sétáló utca

 

Összeállította: F.R.

Fotó: facebook.com/thaiembassy.hu, facebook.com/KOBUCI/, facebook.com/aszekszardiborvidek/, facebook.com/szinhazakejszakaja/, facebook.com/events/1611640755576258/, Thinkstock