Audrey Hepburn, My Fair Lady és interjúk sokasága az idei Nők Lapja Télben!

Képzeljetek el egy hétvégét, amikor a hóval borított táj felfedezése után kipirosodott arccal hazaértek, és a kinti esti fények beszivárognak az ablakon, miközben meleg takaró alá bújva fellapozzátok a Nők Lapja új, Tél különszámát...

… A hangulat ezen a képzeletbeli hétvégén ízlés szerint forró teával vagy forralt borral fokozható, a lényeg, hogy egy-két órán keresztül csak magatokra figyeljetek, no meg a magazinra, amiben a 60 éve bemutatott My Fair Ladyre emlékezünk több összeállításunkkal is.

nltelh

Címlapsztárunk az utánozhatatlan Audrey Hepburn, akiről bővebben is olvashattok a lap hasábjain, akárcsak a musicalről, melyben a legendás színésznő felejthetetlenül alakította Eliza Doolittle karakterét. Ha már a darab főszereplőjénél tartunk: Lehoczky Zsuzsa és Galambos Erzsi is megszólalnak egy-egy rövid interjúban, és arról mesélnek, milyen volt az ibolyaáruslány bőrébe bújni. Természetesen G. B. Shawról, a musical szerzőjéről is szót ejtünk, és beszélgetünk Puskás Tamással, a Centrál Színház igazgatójával – a színházi szezon egyik nagy érdeklődést kiváltó bemutatója volt az ő My Fair Ladyjük -, valamint Alföldi Róberttel, aki Higgins professzort alakítja a darabban, és Tompos Kátyával, aki már másodjára vált Elizává életében. A 60 éves évfordulónál maradunk Lélek-anyagunkban is, melyben minden kiderül a pygmalion-kapcsolatokról, vagyis arról, hogyan alakítják egymást a huzamosabb ideje együtt élő párok.

tel1

Ha tovább lapoztok a magazinban az olvasnivalók mellett +14 oldal rejtvénymellékletet is találtok, illetve sok-sok interjút, többek között Varnus Xavérral, Mészáros Mártával, Tóth Ildikóval, Berg Judittal, María Kodama-val, sőt, Gianni Annonival is, aki néhány ünnepi receptet is megoszt veletek legújabb könyvéből. Ha mindez nem lenne elég, elkalauzolunk a téli Balaton északi partjára, nosztalgiázunk a régi Budapestről, és sok más izgalmas dologról is lehull a lepel.

tel2

Ami pedig a képzeletbeli hétvégét illeti: habár a havazásra nincs ráhatásunk, a többi pont – kiemelve a magatokra fordított idő fontosságát – egytől egyig teljesíthető. Kellemes pihenést és szórakozást kívánunk hozzá! :)

Ne feledjétek, a Nők Lapja Télben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.