Csodás kandallók és mesébe illő otthonok az új Nők Lapja Enteriőrben

Őszi különszámunk főszereplői nem is lehetnének mások, mint a meleget adó kandallók. Mellettük olyan hazai és külföldi otthonok kapui és ajtajai mögé is bepillantást nyerhettünk, melyeket élmény látni, és még izgalmasabb a történetükről olvasni. És akkor a jobbnál jobb lakásdekorációs ötletekről még nem is beszéltünk!

enti1

A legújabb Nők Lapja Enteriőr álomlakásának ezúttal egy Barcelonában található lofthangulatú otthont választottunk, mely a belváros egyik gyönyörűen renovált 19. századi épületében található. Az exkluzív fotók láttán nem túlzás azt állítani, hogy elsőre szinte leesett az állunk – ezért is választottuk címlapfotónknak a lakás nappalijának egyik csodás részletét.

Spanyolország után Magyarország felé vesszük az irányt a magazinban, továbblapozva szemet gyönyörködtető lakberendezési ötleteken, nagy kandalló dossziénkon és három káprázatos budapesti hotel bemutatásán keresztül jutunk el Városi Gábor festőművész otthonába, hogy a Sváb-hegy tetejéről gyönyörködhessünk az általunk különösen szeretett budapesti tájban. A cseppet sem hétköznapi otthon a bujaság és a high-tech tökéletes harmóniája.

enti2

Egy kicsit még Budapesten maradva Komlósi Ildikó házának ajtaja nyílik meg előttünk. A Kossuth-díjas opera-énekesnővel Szegő András készített interjút a modern otthonát bemutató képek mellé, Hulej Emese pedig Róth Miksa, az üvegfestészet és a mozaik mesteréről írt múltidéző cikket. Jártunk Szabó Edit szobrász műhelylakásában is, mely egy régi gyárépületban kapott helyet, és nem marad ki öko rovatunk sem új lapszámunkból: most egy balatoni otthont látogattunk meg, melyet csupán egy út választ el a vízparttól.

Még tovább lapozva olvashatjátok Szigeti Hajni interjúját Sándor Szandrával, a Nanushka tervezőjével, aki kedvenc helyeit is bemutatja nekünk szerte a világban, és végül, de nem utolsósorban egy szó szerint mesébe illő balaton-felvidéki kőházba is elkalauzolunk, ahol az ebédlőből olyan panoráma nyílik, amire nincsenek szavak.

enti3Ne feledjétek, a Nők Lapja Enteriőrben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

A Nők Lapja Enteriőr 2016-os őszi száma október 7-től vásárolható meg az újságosoknál!