Ünnepeljük együtt a Nők Lapja 67. születésnapját!

Nemsokára 67 éves lesz a Nők Lapja, melyet veletek együtt szeretnénk megünnepelni!

nlszuletesnap

Dédmamák, nagymamák, anyukák, nagy- és kislányaik – no meg a mellettük élő férfi családtagok évtizedek óta adják át egymásnak a Nők Lapját, a békebeli újságolvasás örömét. Nemzedékek nőttek fel a Heted7Országon, a Meserovaton, Bálint gazda kertápolási vagy Vekerdy Tamás gyereknevelési tanácsain.

Együtt fedezzük fel ma is mennyi mindenfélétől gazdag az élet. Valahogy úgy, ahogy a családban a tudás érlelődik: viccesen, szenvedélyesen, tárgyilagosan és igen, olykor merünk szentimentálisak is lenni.

Most például arra kérünk, ünnepeljetek velünk!

Ha ti is olyan család vagytok, amelyben több generáció olvassa a Nők Lapját…

Ha amint megérkezik az újság, kézről kézre jár…

Ha már a dédi, a nagyi is olvasta és a tinilány is rendszeresen belekukkant…

Ha ti is rajtakapjátok a párotokat, hogy kedvenc újságotokba beleolvas…

Ha van egy fontos családi történetetek, kedves emlék, amely a Nők Lapjához köthető…

Vagy csak egyszerűen szívesen elmesélnétek nekünk, mit jelent számotokra a hetente érkező “nyomtatott családtag”, kérjük írjatok nekünk!

Néhány Nők Lapját olvasó családot szívesen bemutatnák a október 26-án megjelenő születésnapi lapszámunkban. Fontos, hogy több generáció együtt vállalkozzon a szereplésre. Egy profi stáb gyönyörű fotókat készít majd a családtagokról a magazin – no meg a családi album – számára.

Legyen mindannyiunk számára szép emlék ez a születésnap!

Jelentkezéseteket – a történettel és egy családi képpel – szeptember 25-ig várjuk az olvasok.noklapja@centralmediacsoport.hu e-mail címre vagy levélcímünkre: Central Médiacsoport Zrt., Nők Lapja szerkesztősége, 1554 Budapest, Pf. 64. A borítékra, illetve az e-mail tárgyába írjátok bele: „Születésnap”.

Köszönettel: A Nők Lapja csapata