Ünnepeljétek velünk a Nők Lapja 67. születésnapját!

Hamarosan 67 éves lesz a Nők Lapja, melyet veletek együtt szeretnénk megünnepelni az alábbi módon.

nlszulinap

Hétről hétre sokan írják nekünk, milyen régóta olvassák a Nők Lapját, nagyszülők, szülők, gyerekek, unokák, esetleg már a dédunokák is.

Hatvanhét év alatt sok kedves emlék, szórakoztató vagy éppen megható pillanat krónikásai lehettünk. Kíváncsiak lennénk, ti milyen emlékeket őriztek lapunkkal kapcsolatban. Ha van egy kedves családi történetetek, jó sztoritok, amely a Nők Lapjához köthető, kérjük, osszátok meg velünk!

Néhány kedves, humoros vagy megható emléket a születésnapi lapszámunkban is szeretnénk bemutatni, természetesen a sztori főszereplőivel együtt. Fontos, hogy a kiválasztott történetben a család több generációja is megjelenjen: a Nők Lapját olvasó nagymamák, nagypapák, anyukák, apukák, lányok, esetleg unokák. A kiválasztott történeteket bemutatnánk születésnapi lapszámunkban.

Legyen mindannyiunk számára szép emlék ez a születésnap!

Jelentkezéseteket – a történettel és egy családi képpel – szeptember 23-ig várjuk az olvasok.noklapja@ centralmediacsoport.hu vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest, Nők Lapja szerkesztősége Pf. 1872 levélcímre. A borítékra és az e-mail tárgyába írjátok bele: „Születésnap”.

Köszönettel: A Nők Lapja csapata

 

Fotók: Archív