A legjobb program a hosszú hétvégére a főzés szerelmeseinek

Ha szeretitek a Nők Lapja Konyha szerzőit, ráadásul nincs programotok még a hosszú hétvégére, akkor a Gourmet Fesztivált ne hagyjátok ki!

spagetti-chef-tányér

Május 12-15. között ismét megrendezik a Gourmet Fesztivált, ahol a Michelin-csillagosoktól, a főváros és a vidék legmenőbb éttermein át, a legtrendibb „piaci büfékig“ mindenki kivonul a Millenáris kertjébe. Bár a Gourmet ételfelhozatala idén a halra és vadhúsra fókuszál, természetesen mindenki hozza majd saját, féltve őrzött receptjeit is. Így aztán a párezer négyzetméteres parkban kényelmesen körbesétálva végigkóstolhatjátok Magyarország egész ételkínálatát.

És ez még nem minden! A Nők Lapja Konyha kedvencei, Hernyák Tomi, Nagy Tünde az Ízbolygó blog szerzője, és Vrábel Kriszta, a Dolce Vita és 160g blog szerzője is kint lesznek a Fesztiválon!

Május 13-án (pénteken) 16-18 óra között Hernyák Tomi isteni 2015-ös Sauvignon Blanc, Zöldveltelini és Chardonnay-kóstolójával várja a látogatókat.

Május 14-én (szombaton) 17-19 óra között Nagy Tünde saját készítésű juhtúrós-sokmagvas rudacskáit kóstolhatják meg az érdeklődők, sőt, Tünde dedikálni is fog, így a polcon megbúvó receptkönyveteket ne felejtsétek otthon!

Május 15- én (vasárnap) 15 órától a színpadon Vrábel Kriszta az egészséges finomságokról tart interaktív előadást. Megmutatja többek között, hogyan készíthető almás pite egészséges alkotóelemekből, fehér liszt és cukor nélkül, zabpehely, kókusz, mandula, alma és eper vagy rebarbara felhasználásával. Illetve egy pohárdesszerttel is készül, hiszen a crumble alapú almás pitéhez krém vagy fagylalt is dukál! Az előadást követően pedig a Nők Lapja Konyha faházánál dedikálja a legújabb, 160 grammos szénhidrátdiéta könyvét is.

A Nők Lapja Konyha faháza a 75-ös lesz. Kedvezményes előfizetési akciókkal, a legújabb Desszert magazinnal, gasztrokönyvekkel és nyereményjátékkal várunk mindenkit!

Fotó: Thinkstock