Ha szereted a jó borokat és az izgalmas programokat, akkor igazi paradicsom lehet neked a VinCE Budapest március 3-5. között. A budapesti Corinthia Hotel Budapestben tartott rendezvény a régió legnagyobb boros eseménye, számtalan kivételes ajánlattal, különleges előadókkal, érdekes kurzusokkal várja a látogatókat.

vincewineshow

A hetedik alkalommal megrendezett VinCE Budapestre idén is válogatott pincészetek hozzák el kiváló boraikat, amelyeket a kóstoláson kívül a helyszínen online meg is vásárolhatsz. Egy belépőjegy áráért 1000-féle minőségi bort kóstolhatsz meg (a belépő árából 2000 forint levásárolható az online shopban!), érdemes tehát időben érkezni, hogy minél több nedűt tudj tesztelni.

Ha szeretnéd elmélyíteni boros tudásodat, pénteken és szombaton részt vehetsz különféle mesterkurzusokon, és a legnagyobb szakértőktől tanulhatsz például a pezsgőkről, az ételek és borok párosításáról, vagy éppen megismerkedhetsz a toszkán, chilei és Rhone-völgyi palackokkal.

Ajánlott indulás előtt böngészni a rendezvény honlapját, ott megtalálod a kiállítók listáját éppúgy, mint a mesterkurzusok órarendjét.

A Facebook-eseményhez ide kattintva csatlakozhatsz.