Végre megjelent legfrissebb lapszámunk, melynek főszereplői a tartalmas levesek, de persze nem feledkeztünk meg a Valentin-napról és a farsangról sem.

nők lapja konyha ajánló

Legújabb lapszámunkban külön mellékletet szenteltünk a leveseknek: az isteni krémlevesektől az izgalmas levesbetéteken át az orosz szoljankáig mindent megtaláltok 15 oldalon. A tartalmas levesek után remek választás egy kiadós desszert, amikből szintén található jó néhány recept a lapban.

Nem maradtak ki a magazinból a Valentin-napi finomságok sem, Vrábel Kriszta jóvoltából olyan ínycsiklandozó, mégis könnyen elkészíthető fogásokkal lephetitek meg életetek párját, mint a gyömbérszószos kacsamell, a fehérboros sajtfondü vagy a málnahabos brownie-torta.

nlko_februar_tartalomLegújabb számunkat azoknak is ajánljuk, akik megunták a hagyományos farsangi fánkot, amit most dióval, mákkal, marcipánnal vagy éppen fehér csokival bolondítottunk meg.

Ha kedvet kaptál és azonnal fakanalat ragadnál, szerezd be a vadonatúj Nők Lapja Konyhát az újságosoknál, vagy kattints az mc.hu oldalra, ahol nyomtatott kiadványaink mellett a digitális magazinokra is előfizethetsz!