A Nők Lapja fotósait is díjazták a 34. Magyar Sajtófotó Pályázaton!

Három, a lapunknak is dolgozó fotós ért el első helyezést az idei sajtófotó pályázaton, különböző kategóriákban.

Hajdú D. András most díjazott fotója egy olyan sorozat része, melyből néhány darabot tavalyi 37-es lapszámunkban is megmutattunk Élettörténet rovatunkban. András 12 éve dolgozik fotósként, és bőven részesült szakmai elismerésben. Augusztusban a hazai National Geographic címlapján is a díjazott fotója szerepelt, most pedig arra is esélye nyílhat, hogy különleges fotóprojektjét tovább folytassa. Ha érdekel titeket, hogyan, kattintsatok a National Geographic oldalára!

noklapja_hajdudandras_cataracta

Hajdú D. András – Cataracta

Pályi Zsófia neve biztosan nem ismeretlen a hazai internetes és nyomtatott sajtófogyasztók számára. A Sajtófotó Pályázaton az elmúlt években többszörösen díjazott fotós számtalan riportunkhoz biztosított már jobbnál jobb képeket, korábbi Balaton című sorozatával pedig valószínűleg legalább egyszer már mindenki találkozott az interneten. Most a Társadalomábrázolás, Dokumentarista fotográfia (egyedi) kategóriában díjazták az alábbi fotóját.

noklapja_palyizsofia_venguszti

Pályi Zsófia – Vén Guszti

Hirling Bálint fotói is többször színesítették már szerzőink riportjait, és szintén nem először nyert díjat a MÚOSZ által kiírt Magyar Sajtófotó Pályázaton. Bálint Zsakfalu01 című képe az Emberábrázolás – Portré (egyedi) kategóriában lett 1. helyezett. Munkáiból ide kattintva kaphattok egy kis ízelítőt, a 34 Magyar Sajtófotó Pályázat további díjazott képeit pedig ezen a linken nézhetitek meg.

noklapja_hirlingbalint_zsakfalu01

Hirling Bálint – Zsakfalu01

A Magyar Sajtófotó Pályázatról bővebb információt találtok weboldalukon: sajto-foto.hu