Legújabb lapszámunkban az újrakezdés és a múlt elengedése nagy hangsúlyt kap, mi mégsem csak azoknak ajánljuk az olvasását, akik e két, egymáshoz szorosan kapcsolódó téma iránt érdeklődnek. Kíváncsiak vagytok, hogy miért? Eláruljuk.

ezo_nyito

Idei első, újévhez közeli lapszámunk nem is szólhatna másról, mint az újjászületésről. Aktuális Ezo témánk cikkeiből például kiderül, hogy életünk során bármikor megújulhatunk, és azt is eláruljuk, hogyan állhatunk újra és újra talpra egy-egy csalódás után. Mutatunk olyan meditációs technikát, mellyel könnyebb elengedni a múltat, Nagy főnixmadár tesztünkből pedig megtudhatjátok, hogy inkább biztonságra törekvők vagy született újrakezdők vagytok-e.

ezo2

Interjúkból sincs hiány a 2016/1-es Nők Lapja Ezotériában – ezúttal Novodomszky Évával, Janza Katával és Attl Attila természetgyógyásszal is beszélgettünk. Franks Sinatráról is találtok egy érdekes cikket a lapban, sőt, kiderül, mit tartogat számotokra a kínai horoszkóp szerinti Majom éve. Misztikus történetekben is bővelkedik a magazin, no és persze egyik legkedveltebb rovatunk, az Ezoterikus kérdések & válaszok sem maradtak ki a január 19-én megjelenő számunkból.

További izgalmas tartalmakért irány az újságárus! :)