Az AXN csatornán idén ősszel szinte minden a Star Warsról szól. A teljes saga bemutatása mellett a csatorna igyekszik a közösségi platformokon is aktivizálni nézőit.

StarWars képek a www.noklapja.hu cikkhez AXN (3)Október elején el is indult egy játék az AXN oldalán, amin bárki részt vehet, aki #axnstarwars hashtaggel Star Wars témájú fotót tölt fel a Facebookra, a Twitterre vagy az Instagramra.

Olyan képeket és videókat vár a csatorna, amelyek megmutatják, hogy a rajongók mennyire szeretik George Lucas űrsagáját. Lehet ez egy fotó a saját készítésű Star Wars-dísztárgyakról, süteményekről vagy a féltve őrzött ereklyékről. Persze annak sincs akadálya, hogy valaki egy olyan pillanatot örökítsen meg kamerájával az életéből, amit átjár az Erő.

StarWars képek a www.noklapja.hu cikkhez AXN (2)

Minden képet és videót a három következő közösségi oldal valamelyikére kell feltölteni: FacebookTwitter, Instagram. A Twitter és az Instagram esetében az #axnstarwars hashtaget kötelező használni. Enélkül sajnos nem érvényes a nevezés. A Facebookos nevezéseket az AXN Magyarország Facebook oldalára kell feltölteni az #axnstarwars tag kíséretében.

StarWars képek a www.noklapja.hu cikkhez AXN (1)

A játék fődíja egy BB-8 droid, de emellett számos Star Wars-ajándék is gazdára vár: Yoda bögre, Darth Vader sütőforma, Star Wars vintage táska vagy asztali LEGO lámpa.

További  részletek az AXN weboldalán.

Játékra fel! Az Erő legyen veletek!