Acélból vannak az idegeid? Akkor JÁTSSZ velünk!

A számos díjjal jutalmazott Hannibal sorozat immár a harmadik évaddal tért vissza az AXN csatornára, hogy újra megborzongassa még a legnagyobb thrillerrajongókat is. Acélból vannak az idegeid, és imádod a pszichothrillereket? Akkor olvass tovább, és játssz velünk az értékes nyereményekért!

hannibalA sorozat

Az AXN saját gyártású sorozatát, a Hannibalt, több mint 100 országban, 23 nyelven mutatták be. A mozifilm színvonalú produkciót több mint 35 millióan kísérik figyelemmel a Sony Pictures Television Networks televíziós csatornáin, így mára elkötelezett rajongótáborral rendelkezik. „A harmadik évadban egy tökéletesen megkomponált rémálomba csöppenünk, amely magában hordozza a Bárányok hallgatnak film történelmet írt titokzatosságát és nem mindennapi látványvilágát” – írta a The Guardian.

han3A történet

Hannibal Európába menekül pszichiátere Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson) társaságában. Az öreg kontinensen ugyan új személyiséget vesz fel, de a csillapíthatatlan étvágya a régi marad. Hamarosan az FBI újra a doktor nyomába ered. Ráadásul egy „régi ismerős” is felfigyel Hannibalra, aki így már nem csak az FBI, de múltja elől is menekülnie kell.

Hannibal megformálója, Mads Mikkelsen így nyilatkozott az igen mozgalmas harmadik évad elejéről: „Mindig nehéz megmondani, hogyan is érez Hannibal valójában. Nyilvánvalóan fájó szívvel zárta a második évadot, és ő maga is okozott fájdalmat. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy megbánta, amit tett. Nem volt választása. Arra is jó oka volt, hogy néhány ellenfelét életben hagyja. Ez is olyasvalami, amit meg kellett tennie. A dolgok nem úgy alakultak, ahogy elképzelte, így B tervhez folyamodik. Rettentően élvezi az európai életet. Ez az egyik kedvenc helye a világon. Azzal foglalkozik, amit szeret, és folytatja a kis hobbiját is. Alapvetően csak vár és reménykedik, hogy valahol odakint Will Graham újra elkezd kutatni utána.”

hannibalA szereplők

A Hannibal harmadik évadában Hugh Dancy és Mads Mikkelsen mellett Laurence Fishburne is újra színre lép, mint az FBI Viselkedéstudományi Részlegének vezetője. Az X-akták Scully ügynöke, Gillian Anderson is komoly szerephez jut: többé már nem csak Hannibal pszichoterapeutája, hanem társa is a szökésben.

Az évadban csatlakozik a színészgárdához Richard Armitage is, akit többek között Tölgypajzsos Thorin szerepében láthattuk Peter Jackson Hobbit trilógiájában. A brit színész karaktere kulcsszerephez jut az évad második felében. Bemutatkozik továbbá Tao Okamoto, akinek kevés sorozatbeli tapasztalata után a Hannibal és a jövőre mozikba kerülő Batman Superman ellen című film impozáns lépcsőfokot jelentenek karrierjében. Érdekesség, hogy ez utóbbiban szintén együtt játszik Laurence Fishburne-nel, akit Perry White szerepében láthatunk majd.

A sorozatot hétfő esténként láthatjátok 22.00-kor az AXN műsorán.

A JÁTÉK MENETE:

Válaszoljátok meg az alábbi kérdést az nljatek@centralmediacsoport.hu email címen.
A megfejtést a TÁRGYBAN kérjük feltüntetni, a levélben pedig a neveteket és a kézbesítéshez a postacímeteket is adjátok meg!

Összesen 10 db ajándékcsomag vár gazdára, melynek tartalma: egy Hannibal póló, egy hatalmas, praktikus AXN táska, egy stílusos AXN kulacs, és egy trendi selfie stick.

A beküldés határideje: 2015.09.17. 23.59

KÉRDÉSÜNK:
Hol született a Hannibal című sorozat főszereplője, Mads Dittmann Mikkelsen?


A válaszokat ide várjuk: nljatek@centralmediacsoport.hu
Részletes játékszabályzat: https://www.noklapja.hu/noklapja/2015/09/10/nyeremenyjatek-szabalyzat/

További érdekességek:

http://hu.axn.com/
https://www.facebook.com/AXN.Magyarorszag
http://instagram.com/axnhungary

https://twitter.com/axnhu