Ruhaneműk karácsonyra, amelyeknek tényleg örül a megajándékozott

Zokni, pulcsi, pizsama... ha szeretettel és gondosan választjuk meg, igenis telitalálat ajándék válhat belőle.

Vannak, akik szerint ruhaneműt adni karácsonyra a legsnasszabb dolog a világon, míg mások szerint pedig épp ezek a legszuperebb ajándékok, hiszen hasznosak, és viselőjüknek mindig eszébe jutunk majd, amikor felveszi őket. Mi az utóbbi véleményen vagyunk, sőt úgy hisszük, hogy ha a megajándékozott ízlésének és életmódjának megfelelő ruhát, kiegészítőt vagy alsóneműt veszünk, akkor az öröm is garantált.

Éppen ebből következik, hogy ruhaneműt csak olyasvalakinek tanácsos ajándékozni, akit jól ismerünk – vagyis annak, akinek nemcsak a méretét tudjuk, hanem azt is, hogy mit hord szívesen és mit nem. Akár a legtökéletesebb pulóvert, akár a legszebb pizsamát, akár a legviccesebb zoknit keressük egy szerettünknek, az a fontos, hogy ne a saját ízlésünket tartsuk szem előtt, hanem az övét: a lényeg az, hogy neki tetsző dolgot vásároljunk.

Az otthon melegében

Az év végi hajtás után sokan másra sem vágynak, csak egy kis nyugira, sorozatnézésre, arra, hogy a kanapén elnyúlva háborítatlanul olvashassák a könyvet, amelyet karácsonyra kaptak. Tegyük számukra még kellemesebbé és kényelmesebbé a pihenést és a feltöltődést finom anyagú holmikkal, amelyek olyan lágyan ölelik őket körbe, hogy legszívesebben sosem viselnének mást.

1. Selyemkombiné, Intimissimi, 25 990 Ft 2. Sál, Marie Lund – Van Graaf, 9990 Ft 3. Zero Feel trikó, Sloggi, 16 999 Ft 4. Kardigán, Simple – modivo.hu, 36 610 Ft 5. Pizsama, F&F, 7990 Ft

A partik csillaga

Persze nem mindenki akar otthon kuksolni karácsony után… Aki alig várja, hogy méltóképpen búcsúztathassa el a 2022-es évet és köszönthesse 2023-at, minden bizonnyal örömmel fogad néhány ragyogó ruhát és kiegészítőt. Az ezüst az idei tél egyik trendárnyalata, így persze, hogy a partiszezonban is érdemes viselni. Ez az évnek azon időszaka, amikor még a divatszakértők is azt vallják, egyszerűen nem lehet túlzásba vinni a csillogást.

1. Pehelykabát, Only – modivo.hu, 25 600 Ft 2. Strasszköves hajpánt, Max & Co., 23 750 Ft 3. Kistáska, C&A, 6995 Ft 4. Flitteres body, H&M, 6495 Ft 5. Karkötő, Spark by Pelote, 49 euró

Alapdarabok extrákkal

A karácsony a legjobb alkalom arra, hogy a divat iránt cseppet sem érdeklődő férfiak ruhatárát is egy kicsit aktualizáljuk, felfrissítsük. Ha úgy érezzük, hogy az élénk trendszínekkel túl messzire mennénk, maradjunk a semlegesebb árnyalatoknál, de próbálkozzunk be néhány mintával.

1. Csúszásgátlós zokni, Calzedonia, 4195 Ft 2. Farmerdzseki, Aygill’s – Van Graaf, 19 990 Ft 3. Pamutvászon nadrág, Intimissimi, 15 490 Ft 4. Sapka, Reserved, 5595 Ft 5. Boxeralsó, Sloggi, 15 999 Ft

Mesébe illő

Édesebbnél édesebb holmikat találunk a divatüzletek gyerekrészlegein: a szezon slágerei a bársonyból és a plüssből készült ruhadarabok, valamint a kötöttek, amelyek nemcsak szuperkényelmesek, de kellőképpen melegen tartják a kicsiket.

1. Kisfiú pulóver, F&F, 6090 Ft 2. Bolyhos fülmelegítő, H&M, 3495 Ft 3. Velúr pizsamaszett, Reserved 6595 Ft 4. Kétrészes babaruha, C&A, 17,99 euró 5. Lányka zokni masnival, Calzedonia, 1695 Ft

A szuper ruhaneműk mellé csomagolj némi saját készítésű finomságot is, például ezt a személyre szabott csokoládékreációt!

Kiemelt kép: Getty Images