3 csillagjegy, akinek biztosan jól sikerül a karácsonya idén

A Jingle Bells szól a bevásárlóközpontokban, a buszon mellettünk utazó fülhallgatójából, sőt még a munkahelyen is, hogy jobb legyen a hangulat. És igyekszik is mindenki díszbe öltöztetni a szívét. Íme három csillagjegy, mely szülöttjeinek különösen jól sikerülnek az előkészületek, és várhatóan átlagon felüli lesz a karácsonyuk.

Mindjárt itt az ünnep, valaki már a karácsonyfát is belefaragta a talpba, és épp keresi az izzósort. Mindenki vágyik arra, hogy egy nehéz év után néhány napnyi kikapcsolódás jusson neki. Meggyújtjuk a fenyő illatú párologtatót, most már otthon is harsog a White Christmas, sőt kinéztünk egy szuper karácsonyi filmet is estére. Bő két hét áll rendelkezésre, hogy ha nem jön magától, mi megteremtsük magunknak a hangulatot. Nézzük, kinek sikerül akkor is, ha – látszólag – nem tesz érte semmit.

Bika

A Bika nagyon tud szeretni, de ezt azért elég jól leplezi. Visszafogottsága azonban most semmivé foszlik, ő maga fog a legjobban csodálkozni, hogy nemcsak azzal foglalkozik, hogy vajon elég káposztalevelet szerzett-e be a töltött káposztához, hanem azzal is, hogy lecserélje-e a parfümjét, mielőtt elmegy a második randevúra. Ne ijedjen meg egy Bika sem, stabil, régóta tartó kapcsolatokban az egymás iránti érzések fokozódhatnak valamiféle karácsonyi csoda hatására. Persze lehet ezt kicsit segíteni is, például egy közös korcsolyázással a Városligetben vagy egy sétával a helyi városközpontban, minden karácsonyi bódénál és forralt bor árusnál megállva. Mindenesetre a Bika szárnyalni fog szentestére, fülig érő szájjal köszönti a karácsonyt, és egyetlen ajándék elég lenne neki: ha ez az érzés vele maradhatna az új évben is.

Skorpió

A Skorpió egész éves állhatatos munkájának váratlanul eredménye lesz, mégpedig egészen meglepő módon karácsony körül. Amikor mások már lemondtak a jutalomról, prémiumról, céges szaloncukorról, a Skorpió egyszer csak kinevezést, elismerést, kitüntetést, pénzjutalmat kaphat. Hosszú évek óta először érzi, hogy mégis csak észreveszik a munkahelyén, a szakmájában, van esély előrehaladni a ranglétrán, hogy ne csak saját maga, hanem a család is örülhessen, vihessen haza például több pénzt. A karácsonyi juttatást is persze a szeretteire költi, neki bőven elég az elismerés és a remény, hogy ez a hirtelen siker talán sorozattá válhat, és az új esztendőben lesz lehetőség újra és újra bizonyítani, és előbb-utóbb megkapja azt az ajánlatot, amire már nagyon régóta vágyik.

Vízöntő

A Vízöntő imád álmodozni, kreatív ötleteinek se szeri, se száma. Gyakran olyan elképzeléseket is hosszan dédelget, amelyeknek semmilyen realitása nincsen. Ezt jól tudják a szerettei is, akik mikor milyen hangulatban vannak, úgy reagálnak az újabbnál-újabb fantáziákra. Ám most a Vízöntő – számára tulajdonképpen egyáltalán nem váratlanul – egy olyan projektbe kezd, amit sikerre is tud vinni. Az ötlet egyszerű, mégis zseniális, mindenki el van tőle ragadtatva. Már az ünnepek előtt el lehet kezdeni a szervezést, így a Vízöntő repül a boldogságtól, és alig ér rá a karácsonyi előkészületekkel foglalkozni. Tanácsos most nem őt megkérni ajándékbeszerzésre vagy bejglirendelésre, mert abból még kisülhetnek kellemetlenségek. Mindenesetre most örüljünk együtt a Vízöntővel, hogy kreativitása végre értő fülekre talált és meglesz a sok agyafúrt gondolkodásnak a gyümölcse.

Kiemelt kép: Getty Images