Kávétól szépségápoláson át a Legóig – különleges adventi kalendáriumok

2021-ben ezek a kedvenceink!

Hol vannak már azok az idők, amikor csak a kis lapos csokikat rejtő adventi kalendáriumok közül választhattunk! Szerencsére az elmúlt években már izgalmasabbnál izgalmasabb naptárok várják nemcsak a gyerekek, de a felnőttek várakozással teli ablak nyitogatását. Használhatjuk őket klasszikus adventi kalendárium funkciójukban, de akár karácsonyi ajándék gyanánt is (mind a 24, olykor 25, esetleg 12 ablakot egyszerre kibontani amolyan megvalósult gyerekkori álom lehet), akár magunknak, de azt is tehetjük, amik az élelmesek szoktak: ha megbontjuk a naptárakat, akkor több kisebb csomagot is készíthetünk belőlük, amelyekkel aztán több embert is megajándékozhatunk. Hiszen a felnőtteknek szóló adventi kalendáriumok egyik nagy előnye, hogy kedvezőbben juthatunk velük X számú termékhez, mintha külön vennénk meg őket. Nemsokára itt a december, kezdődhet a nyitogatás!
Íme kedvenc kalendáriumaink kicsiknek és nagyoknak!

The Body Shop Share Love & Joy kalendárium,
46.990 Ft (értéke 85.050 Ft)

A fenntarthatóságot és méltányos kereskedelmet már 1976-os megalapításakor központi elvének tekintő márka adventi kalendáriumai nagy favoritok minden évben. És nem véletlenül! Mert nem csak az ablakok mögött megbújó termékeket imádják a vásárlók, de maguk a naptárak is minden évben szemet gyönyörködtető látványt nyújatnak – és ha kiürültek, játéknak is kiválóak a gyerekek számára. Többféle méretben és árkategóriában kínálnak idén is naptárat, a legmenőbb egyértelműen a legnagyobb, amelyben nemcsak mini, de teljes kiszerelésű termékek is rejtőznek, méghozzá összességében igen kedvező áron. 

 

 

Nespresso adventi kalendárium, 13.990 Ft

Nemcsak édesség vagy szépségápolási termékek, de bizony kávé is rejtőzhet a kis ablakok mögött. A Nespresso adventi naptárát Johanna Ortiz kolumbiai divattervező álmodta meg, és már ránézni is öröm. A kis ablakok egy-egy klasszikus vagy éppen limitált kiadású kávékapszulával adnak lendületet a reggelekhez, hogy mire elérünk 24-éhez, kinyithassuk a nagy ablakot a Nespresso ajándékért. 

Yves Rocher kalendárium, 17.990 Ft

Az Yves Rocher kalendáriumának 24 ablaka a márka termékeinek legjavát rejti, az újdonságoktól a népszerű klasszikusokon át a finom illatokkal teli, limitált karácsonyi kollekció darabjaiig. Az újrahasznosíthatóság jegyében a naptár visszazárható és felhasználható a következő évben. A fényűző karácsonyi csomagolás minden otthonban mesebeli hangulatot varázsol.

Lego City adventi naptár, 5500 Ft

Ez pont olyasvalami, amiért jó 2021-ben gyereknek lenni. Ki ne nyitogatná boldogan napról napra a kis ablakokat abban a biztos tudatban, hogy mögöttük nem holmi csokoládék, hanem Lego-figurák és egyéb kis Lego alkatrészek várakoznak?

 

Marionnaud kalendárium, 12.900 Ft

A Marionnaud szépségszakértői a parfümérialánc legjobb saját márkás termékeit rejtették 24 arany ajtó mögé: minden ajándék garantáltan örömet okoz minden szépségrajongónak! Tehát, akár a tökéletes ajándékot keressük a szeretteinknek, akár a karácsonyi visszaszámláláshoz szeretnénk hozzáadni a csillogást és a glamúrt, ezt a kincsesbányát kár volna kihagyni!

English Tea Shop adventi teanaptár, 6990 Ft

Miért pont a teaimádóknak ne lehetne dedikált adventi kalendáriuma? A legkülönbözőbb gyümölcsös válogatásoktól a zöld, fehér és fekete teákig az English Tea Shop teák minden egyes filtere minőségi és organikus alapanyagokból készül.

Nivea adventi naptár, 12.999 Ft

A mesebeli házikó kedvenc Nivea termékeinket rejti. Illetve annál is többet, hiszen olyan meglepetéseket is elrejtettek benne, amelyek segítségünkre lesznek a karácsonyi készülődésben. 

Kiehl’s, naptár 35.600 Ft

A Kiehl’s limitált kiadású, 2021-es adventi kalendáriuma csakúgy, mint eddig, tele van az ikonikus és világszerte kedvelt termékekkel – minden benne van, amire a bőrödnek szüksége lehet. És mint minden évben, megint egy neves művészt kért fel a márka a karácsonyi dizájn megálmodására. 2021-ben Marylou Faure csomagolta ünnepi pompába dizájnjaival a Kiehl’s legnépszerűbb formuláit. 

 

Diamine Inkvent tuskészlet naptár, 24.470 Ft

A kalligráfia szerelmeseinek lehet tökéletes ajándék ez a színes tintákat rejtő adventi kalendárium. Minden ajtócska mögött egy-egy 7ml-es üveg és benne a meglepetés szín (mindnek karácsonyi neve van!), illetve található rajta egy 25. ajtó, ami mögött egy nagyobb, 30ml-es szín található. A tus-gyűjteményében vannak hagyományos, de metálos és csillámló színek is.

Lush adventi kalendárium, 72.990 Ft

A Lush naptára igazi nagyágyú: az ajándékcsomag olyan exkluzív különlegességeket is rejt, melyekhez idén máshol nem juthatunk hozzá, ráadásul mindez csodálatos – és újrahasznosítható – csomagolásban! A doboz karácsony múltával is használható, remek dísze lehet bármelyik fürdőszobának. Szappantól habfürdőn és fürdőbombán át a parfümig és a testápoló vajig minden megtalálható a 25 ablak mögött.

Lancôme adventi kalendárium, 44.900 Ft

Mit szólnál egy kis francia sikkhez? A Lancôme idei adventi napátra a stilizált Párizs utcáit csempészi otthonunkba. A kalendáriumban a márka ikonikus termékei kaptak helyet. Például a Hydra Zen Gel-creme nappali arcápoló, a Bi-facil szemfestéklemosó, a Lash Idôle szempillaspirál vagy az Advanced Génifique fiatalságaktiváló szérum mini verzója, de rúzsok, pöttöm parfümök és egyéb bőrápolók és sminktermékek is megbújnak a kis házakban. 

Zoknikalendárium, 11.990 Ft

Még hogy a zokni nem jó karácsonyi ajándék! Egyrészt mindig párja vész a zokniknak, így egyértelműen fogyóeszköznek számít, másrészt pedig minden eddiginél nagyobb divatja van a színpompás daraboknak, amelyek lehetőleg villanjanak is ki a nadrág szára alatt. Ezzel a mókás naptárral ráadásul megoldódik a pár probléma is: a 12 db zokni mind különböző mintájú, kedvedre variálhatod őket.

Kiemelt kép: Getty Images