A pucértól a vegáig – 7 dolog, amit Jamie Olivertől tanultam

Mi mindent leshetünk el a sztárszakácstól a főzési praktikákon túl? A Nők Lapja 2020/38. számának cikke.

Kétségkívül az összes sztárszakács közül ő volt a legnagyobb hatással az emberekre. Én a mai napig képes vagyok a tévéműsorait úgy nézni, hogy közben jegyzetelek, és bármelyik könyvét veszem ajándékba, mindig sikerül vele örömöt szereznem.

1.Főzni jó móka 

1999-ben egy világ csodálkozott rá a végtelenül laza, kissé pösze, vidám srácra, aki A pucér szakács című tévéműsorban új műfajt alkotott. Bebizonyította, hogy a konyhai tevékenység nem robot, hanem szórakozás, közben lehet viccelni, zenét hallgatni, jól érezni magunkat. Nem játszotta el a mindentudó séfet, hanem haverként szólt a nézőkhöz. Képes volt kézzel megkeverni a salátát, nem használt mérleget, és sikerült meggyőznie minket arról, hogy bárki meg tudja csinálni azt, amit ő.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Még 6 dolog a folytatásban!
Próbáld ki most kedvezményesen!