„A nagyanyám főztjének ízei ivódtak belém” – Bereznay Tamás első vendége Buza Sándor

Ami az angoloknak az időjárás, az nekünk, magyaroknak az evés: bármikor, bármennyit tudunk róla beszélni. Új, Gasztrobeszélgetés című sorozatunkban Bereznay Tamás faggatja a magyar hírességeket arról, mi történik a konyhájukban, mi kerül leggyakrabban az asztalukra. Buza Sanyival könnyű dolga volt; a rádiós és tévés műsorvezető olyan csillogó szemmel beszélt a paraszti konyháról, mint senki más.

– Hogy viseled, amikor nem te kérdezel, hanem téged faggatnak?

– Megtisztelem a másikat azzal, hogy alázattal válaszolok, akkor is, ha mindig ugyanaz az első kérdés. Tudom, hogy ez érdekli az embereket, ráadásul szeretek is róla beszélni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Próbáld ki most kedvezményesen!