Hegyi Barbara erősen gondolkodik, megsértődjön-e, amiért a boldogságról ő jutott eszünkbe. Ennyire unalmasnak láttok, kérdezi, majd közli, ha bármi édeset merek róla írni, lefejeli az asztalt. És a boldogság receptjét ugyan nem árulta el, de azt igen, hogy a mangó csilivel, az édesburgonya kék sajttal és hagymával, a passiógyümölcs pedig Pavlován a legjobb. Oravecz Éva Csilla interjúja.

hegyi barbara

– Tudunk a boldogságról úgy beszélni, hogy ne legyünk se édesek, se unalmasak, se banálisak, se spirituálisak?

– Inkább az élni tudásról érdemes beszélni. Mert élni tudni, az is készség. Élni a lehetőséggel, hogy élsz. Ha ezt kihasználod, és minden klappol, akkor jön, amit jobb híján boldogságnak hívunk. És kimondottan képesség kérdése, milyen gyakran tudod ezt a konstellációt magadnak létrehozni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Próbáld ki most kedvezményesen!