Temperamentum meg két Rosenstein kell a konyhába – Interjú Rosenstein Tiborral és Róberttel

A húszéves, mára legendás hírű zsidó–magyar konyhát vivő Rosenstein étterem tulajdonosai és szakácsai Rosenstein Tibor és fia, Róbert. A konyhából kilépve, a munkát kicsit félretéve, egymás szavába vágva, egymás mondatait befejezve múlhatatlan szenvedéllyel meséltek ételekről, vendégszeretetről és a családjukról.

63 rosenstein csalad

– Ha kezünkbe vesszük az étlapot, melyik az az étel, amely nagyon Tibor, és melyik inkább Robi?

Rosenstein Róbert: Úgy fogalmaznék, hogy az étlap apu, és a „tábla”, azaz a heti ajánlat inkább én vagyok. Apu szájízét nem lehet helyettesíteni, van olyan fogás, amit a mai napig csak ő csinál, mert azt szokták meg, és úgy kérik a vendégek. De eközben tudni kell róla, hogy hatalmas kísérletező, legutóbb épp a fagylaltokba szeretett bele, és szédületes kombinációkat talált ki.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Próbáld ki most kedvezményesen!