„Tudom, mit esznek rajtam a nők” – Közeli Nagy Ervinnel

Nagy Ervinnel interjúzni olyasmi élmény, mint forgószél közelébe kerülni. Fél órát késik. Lélekben felkészülök rá, hogy másik időpontra lesz szükség, mivel innen egyből előadásra megy. Hirtelen mégis megjelenik, s azzal a lendülettel, ahogy kávét rendel, válaszol is az első kérdésre. A válaszai pedig orkánszerű széllökésekhez hasonlítanak.

kozelinagyervin

– Az év végén bemutatásra kerülő, nagy költségvetéssel készült, Kincsem című filmben – amelyben főszerepet játszik – lovagolhatott és kardozhatott, ami sok férfi színész dédelgetett vágya. Kölyökkorában, amikor A Tenkes kapitányát vagy az Egri csillagokat nézte a tévében, felmerült önben, hogy milyen jó lehet színésznek lenni?

– Nagy gyerekkori élmény számomra Jean Marais A púposban, az volt ilyen kosztümös, kardozós, fiúsan romantikus hősköltemény. Nagyon tetszett az a világ, teljesen lekötött, főleg a vívás izgatott benne. Amikor a Kincsemet elkezdtük forgatni, mintaként ezeket a nagy francia kalandfilmeket lőttem be magamnak: a Tulipános Fanfant meg A három testőrt. Utóbbinál pedig már megdobogott a férfi szívem is, emlékszem egy fürdőjelenetre, ahol a férfi ösztöneim is elkezdtek mocorogni.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 300 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Próbáld ki most kedvezményesen!