kviz-regi-tevereklamok

Kvíz: Mennyire emlékszel a régi tévéreklámokra?

Rémlik még valami belőlük?

Akik a kilencvenes években, vagy még a rendszerváltás előtt voltak fiatalok, minden bizonnyal álmukból felkelve is emlékeznek a televíziózás hőskorának legendás reklámszlogenjeire és a hozzájuk tartozó jellegzetes dallamokra. „Nem lehet megunni”, „Bemegyek, kijövök, de milyen jól kijövök, ha bemegyek”, „Ronda és finom” – megvannak, ugye? Legújabb Nők Lapja-kvízünkből kiderül!

A mai korban, amikor az internet világából is csak úgy ömlenek ránk reklámok, nehezebb maradandót alkotni, mint 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volt ennyi platform, reklámfelület és megvásárlásra váró termék. Hogy az influenszerek közreműködését mindebben már ne is említsük…

kviz-regi-tevereklamok

Fotó: Getty Images

Annak ellenére, hogy a korai tévéreklámok a maiakhoz képest jóval esetlenebbnek tűnnek, van egyfajta bájuk, ami igazán emlékezetessé teszi őket. Persze ebben a nosztalgiafaktor is közrejátszik… Azt viszont el kell ismernünk, hogy tényleg sokkal többet nevettünk egy-egy reklámfilmen például a kilencvenes vagy kétezres évek elején, mint mostanában. Legfrissebb Nők Lapja-kvízünkben a legviccesebbeket is felelevenítjük!

Nők Lapja kvíz: Mennyire emlékszel a retró reklámokra?

A televíziózás korai időszaka számos emlékezetes reklámot tartogat, amit ma már bármikor visszanézhetünk az interneten. Nemrég mi is felültünk a nosztalgiavonatra, és olyan gyöngyszemekre bukkantunk, amelyeket egyszerűen vétek lett volna kihagyni mai Nők Lapja-kvízünkből.

Lássuk, te mennyire emlékszel rájuk!

Kvíz: Mennyire emlékszel a retró tévéreklámokra?

retró, régi tévé

📺

Nők Lapja-kvíz: Mennyi mindenre emlékszel a régi magyar tévéműsorokból?

Kiemelt kép, tesztfotók: Getty Images, YouTube