Beszéljünk a szerelemről! – Címlapinterjú Jennifer Lopezzel

Zene, szerelem, munka, barátság... A Nők Lapja 2021/16. számának interjúja.

Nevét a világon mindenhol ismerik, és ezt nem szerencsés véletlenek sorozatának köszönheti, hanem kőkemény munkájának. Jennifer Lopez bronxi gyerekkoráról, a házasságról és nevelési elveiről is mesél Návai Anikónak.

Le a kalappal! Kevés olyan kőkemény nőt ismerek, mint JLo, és most nem a fizikumára gondolok. Ahonnan jött, ott nem teremnek a briliánsok. Édesanyja és édesapja mindig másoknak dolgozott, mindketten hajtottak, hogy étel kerüljön az asztalra, és ki tudják fizetni a rezsit. Jennifer úgy kezdte, hogy be kellett rúgnia minden ajtót, mert senki nem ismerte a szakmában. Egy pici bronxi ház pincéjéből dolgozta fel magát 400 millió dolláros vagyonáig. Bár ma már – bevallása szerint – csak attól jön zavarba, ha átlagemberek közé keveredik, mert magángépen repül, limuzinnal jár, és New Yorkban, Miamiban és Los Angelesben is lakályos otthont tart fent, valószínűleg úgy beleégett az emlékeibe szerény múltja, hogy soha nem felejti el. És ez hajtja egyre feljebb, egyre erősebben. 

Először csak táncolt, aztán elkezdett énekelni, jött a tévé, a film, és Jennifer egyre nagyobb étvággyal kanalazta a bizniszt, amíg producer lett, majd üzletasszony, aki cipőt, ruhát, parfümöt, ékszert tervez, és egy kozmetikai világmárka arca. Minden, amihez nyúl, arannyá válik. 

Csak a szerelemben nem volt szerencséje. Mostanában biztos elgondolkodik azon, miért tartott szinte az összes kapcsolata (beleértve két házasságát és az eljegyzését Ben Affleckkel) mindössze két évig. Ez alól egyedül Marc Anthony-val kötött házassága volt kivétel, vele tíz évig élt együtt, és ikreik születtek. Most negyedik éve jár Alex Rodriguezzel, két éve a menyasszonya, de ez a kapcsolat is majdnem zátonyra futott az elmúlt hetekben. 

 – Kezdjük Bronxban, ahonnan jöttél, és ahol a suli mellett dolgoztál. Hol találtál állást?

– Egy farmerboltban voltam eladó, de csak rövid ideig, mert kirúgtak.

Miért?

– Mert szólt a zene, és ahelyett, hogy a vásárlókra figyeltem volna, folyton dúdoltam és táncoltam.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Mikor volt utoljára közértben?
Mi volt a legnagyobb akadály, amit a pályája elején meg kellett ugrania?
Férjhez menne-e újra?
Próbáld ki most kedvezményesen!