Egy vidéki kislány a film nagyvárosában – Sztárinterjú Maddie Zieglerrel

Tánc, zene, smink. A Nők Lapja 2021/13. számának interjúja.

Van, akinek egy anyukája sincs, Maddie Zieglernek viszont mindjárt kettő is egyengette az útját. Bár az utóbbi inkább tekinthető a keresztanyjának, akivel ugyanúgy mindent megbeszél, mint az édesanyjával. Ő segített neki levetkőzni a félénkségét, és megtanította, hogy vállalja önmagát, legyen felnőtt és profi, de közben ne felejtse el, hogy még gyerek.

Édesanyja az, aki alapvetően „ráállította” egy bizonyos pályára: kétéves korától taníttatta táncolni, folyamatosan ingázott vele Los Angeles és lakóhelyük, Pittsburgh között, hogy Maddie táncolhasson Paula Abdul show-jában, részt vehessen vele a Dance Momsban (Csillagképző), és 12 éves korában megnyerje a regionális, állami és országos Dancers Choice Awardot. A másik „anyukája” pedig Sia, az ausztrál énekesnő, dalszerző, rendező, aki a Csillagképzőben figyelt fel rá, és Twitter-üzenetben hívta meg az akkor 11 éves Maddie-t, hogy táncoljon Chandelier című videójában. Ez a klip MTV- és Grammy-jelöléseket kapott, és több mint 2 milliárdan látták a YouTube-on, így minden idők 13. legnézettebb zenei videója lett.

– Mennyire volt nehéz a gyerekkorod amiatt, hogy már nagyon fiatalon elkezdtél dolgozni?

– Nem volt normális életem, mert a világ szeme láttára nőttem fel. Ez azért hatalmas nyomás, és sok mindennel meg kellett birkóznom. Mégis, ha azt kérdezed, cserélnék-e bárkivel, akinek átlagosan, nyugalmasan teltek a napjai kiskorában, azt mondom, nem. Azért tartok ma itt, mert nem volt hétköznapi a gyerekkorom. Viszont a barátaimat nem adnám fel soha. Nekik köszönetem, hogy nem szálltam el.

– És most? Még mindig gyereknek tartod magad, vagy már inkább felnőttnek?

– Szeptemberben lettem 18 éves, bizonyos értelemben még gyerek vagyok, kiskorú, de azért félig már felnőtt.

– Vezethetsz, férjhez mehetsz, szavazhatsz… Csak inni nem ihatsz 21 éves korodig.

– 16 éves korom óta vezetek, mégpedig azt a fehér Audit, amit a szülinapomra kaptam Siától. És szavaztam is, bizony! De férjhez menni még nincs szándékomban. Inni meg… ráérek!

– Hirtelen robbantál be Hollywoodba, és mindjárt egy főszereppel a Music című filmben. A vidéki kislány, akinek teljesült a nagy álma?

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Mit tanácsolnaa azoknak a vele egykorú lányoknak, akiknek szintén Hollywood a vágyuk?
Mit szeret jobban, a táncot vagy a színészetet?
Próbáld ki most kedvezményesen!