Sztárinterjú az utóbbi idők egyik legsikeresebb sorozatának főszereplőjével a a Nők Lapja 2020/51-52. számából.

Lily Collins nem lépett híres édesapja (Phil Collins zenész) nyomdokaiba, miután szülei elváltak, édesanyjával Los Angelesbe költözött, és arról álmodott, hogy színésznő lesz. Kisgyerek volt még, amikor a Growing Pains című tévésorozatban játszott, kamaszkorában modellkedni kezdett, és első filmszerepét Sandra Bullock lányaként kapta A szív bajnokaiban, nem sokkal később pedig a Tükröm, tükröm című filmben Julia Roberts oldalán játszotta Hófehérkét. És idén végre megkapta álmai főszerepét, a Netflix Emily Párizsban sorozatában.

És hogy teljes legyen a boldogsága, pár nappal az Emily premierje előtt menyasszony lett, Charlie McDowell rendező megkérte a kezét.

– Nem baj, ha egy kis csipkelődéssel kezdem?
– Már miért lenne baj?!

– A párizsiak azt mondják, az Emily Párizsban nem is az igazi Párizsról szól, csak a napos oldaláról. Mivel most legalább fél évig ott éltél, mennyit láttál a város árnyoldalából?
– Hidd el, eleget. Két hétig nem volt meleg vizem, mert elromlott a bojler, ezenkívül leállt a lift, és tönkrement a fűtés. Csak Darrennek jöttek jól ezek az élmények, mert szinte mindent felhasznált a forgatókönyvhöz.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Milyen volt felkészülni az Emily Párizsban című sorozatra?
Mennyire előny és mekkora hátrány, hogy az édesapja ismert zenész?
Próbáld ki most kedvezményesen!