Receptek karantén idejére a Nők Lapja Konyhától.

Ha van konzerv, amit mindig érdemes otthon tartani, az biztosan a kukorica. Ezerféleképpen felhasználhatod, szinte mindenki szereti, és ha a főtt, konzerv verziót használod, csak annyit kell vesződnöd vele, míg leöntöd a levét. Szuper kukoricás fogásokat mutatunk!

A felnőttek többsége szereti, a gyerekek pedig odavannak érte szinte minden formában, ezért a kukorica aduász lehet akkor is, ha csak színesíteni, gazdagítani akarod az ételt, illetve akkor is, ha ő a főszereplő.

Mivel a rengeteg betárazott konzerv között kukoricánk is volt, mi most jobbára a főtt, „dobozos” verziót használtuk, de persze ugyanúgy elkészítheted mirelitből is. Gyűjtöttünk villámgyors tésztákat, melengető levest, illetve egytálételt is, ha gond, hogy némelyik csípős, egyszerűen hagyd ki belőle a csilit, és máris adhatod kicsiknek is!

Kattints ide, töltsd le receptjeinket, és máris megvan a holnapi ebédötlet!

Receptek: Vrábel Kriszta, Hernyák Tomi, Tobai Róbert
(Fotók: Vrábel Kriszta, Gyugyi Péter / Kiemelt kép: Archív)

Próbáld ki most ingyen!

Regisztrációdért
5 előfizetői tartalmat
megnézhetsz. Te döntöd el, melyiket.