Elmúlás és a múlt nagy rejtélyei a Nők Lapja Ezotéria új számában

Mi történik a lélekkel a halál pillanatában? És utána? Milyen rejtélyek várnak megfejtésre a múltból? Legenda vagy valóság Tutanhamon átka? Mi az igazság a Da Vinci-kódról? Mi vár ránk a Hold évében? Hogyan motiválhat egy kellemetlen helyzet? Ezekre, de további érdekes kérdésekre is választ kaphattok a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában. A magazint november 13-tól keressétek az újságosoknál!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Legfrissebb lapszámunk megjelenésekor a Nap a Skorpió jegyében folytatja az útját. Ilyenkor mutatkozik meg a legnyersebben az élet múlandósága. Gondoljunk csak a természetre, ahol a fák csupasz ágai jól szimbolizálják, hogy az élet és a halál mezsgyéjén járunk. A természet búcsújában rádöbbenhetünk a saját múlandóságunkra is. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ezúttal több cikkünkben foglalkozunk az elmúlással. A tényen szerkesztőségünk tagjai is meglepődtek, hiszen nem tudatosan választottuk ezt a még mindig tabunak számító témát. Ám mivel az ezotéria elveti a véletlen lehetőségét, úgy gondoljuk, a „sors keze” lehet abban, hogy az élet legnagyobb misztériumát járjuk körül. Az írások nagy része megnyugtató válaszokat ad azokra a kérdésekre, amelyek azzal foglalkoznak, hogy mi történik a lélekkel a halál pillanatában és utána, valamint hogyan engedhetjük el a távozni kívánó lelket. Mindezek mellett olvasóink bepillanthatnak a múlt nagy rejtélyeibe is. Például megtudhatják, mi az igazság a Da Vinci-kódról, és miért lett óriási siker a róla szóló film. Legalább ennyire izgalmasak a furcsa módon eltűnt trónörökösökről, hasonmásokról és a Vatikán nagy varázslóiról szóló írásaink.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!