A jövő titkos ösvényeire lépünk a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Friss számunkban a jövendölés kerül a középpontba: a történelem legismertebb jósai, a jövő kifürkészhetetlen ösvényei, kiutak a nehéz helyzetekből, az élet adta lehetőségek felkutatása, intuíciófejlesztő gyakorlatok és egy új sorozat is vár rátok a magazinban. A lapot május 15-től keressétek az újságárusoknál!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva! 

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Felmérések szerint életük során még azok is felkeresnek jóst, akik egyébként nem hisznek a jövendölésben, vagy hidegen hagyja őket az ezotéria. Ugyanis mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amikor szeretné fellebbenteni a jövőt takaró fátylat. Amikor nem annyira a kíváncsiság hajtja, hanem szüksége lehet olyan információra, amely az esetleges nehéz helyzetből megmutathatja a kiutat. Vagy megtudhatja, milyen lehetőséget sodorhat útjába az élet, ezt hogyan ismerheti fel, és miszerint cselekedjen. Ez is oka annak, hogy legfrissebb lapszámunkban a jövendöléssel foglalkozunk. Bemutatjuk a történelem legismertebb jósait, és azt is eláruljuk, mi az oka annak, hogy a művészek vagy a zsenik nagy része előtt ismert a jövő. Intuíciófejlesztő helyzetgyakorlatokkal pedig mindenkiből jós válhat.

Mostani lapszámunkban azonban nemcsak a jövővel, hanem azzal is foglalkozunk, mi történt egykoron, és mire figyeljünk a jelenben. Új sorozatunkban megismerhetjük Budapest misztikus titkait, és ezzel visszatekintünk a múltba. Digitális féltékenység írásunkkal pedig bemutatjuk napjaink egyik legégetőbb problémáját.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!