Készülj fel a nyári kalandokra! Testi-lelki megújulás a buddhista édenben (x)

A tavasz tökéletes időszak arra, hogy felkészüljünk az élményteli nyári kalandokra, befelé forduljunk, saját jólétünkre, testünk és lelkünk egészségére összpontosítsunk. A legjobb, ha mindezt a hétköznapokból kiszakadva, a megszokott környezetet hátrahagyva tesszük.

A festői környezetben, Bükfürdőn található Caramell Premium Resort****superior Magyarország első holisztikus szemléletű szállodájaként mindent biztosít ahhoz, hogy energiával telve, megújulva térjünk haza a mindennapokba.

A Caramellben már megérkezéskor úgy érezhetjük, mintha egy teljesen más világba csöppentünk volna. A feng shui szabályai szerint, a keleti kultúra jegyében berendezett és kialakított fogadóépület, a fények, az illatok már az első percekben megnyugvást adnak. Ezt a továbbiakban csak fokozza a minden igényt kielégítő resort: a spa és wellness-szolgáltatások palettája a holisztika jegyében lett kialakítva, tehát egyszerre kínálnak feltöltődést és megújulást testnek és léleknek. Hiszen a holisztika alapelve: a test, a lélek és a szellem egy egységként működik, így a teljes harmóniát akkor érhetjük el, ha mind rendben vannak.

Mindezek mellett a resort két különálló wellness részlege szolgálja a tökéletes kikapcsolódást. A Silent Zone részleg felnőttbarát, csak 16 éven felüliek használhatják. Az ott található két medence ugyanis a sokrétű jótékony hatásáról ismert, méltán híres büki termálvízzel van feltöltve, amit a resort saját termálkútja táplál. A részlegen található még tepidárium, szauna és gőzkabin is. A Zen Spa részlegen pedig sima vizes medencék, és a szaunavilág biztosítja az ellazulást és a vizes feltöltődést.

Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában, a Caramell Premium Resort****superior-ban zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk az év minden napján. A keleti stílusban kialakított belső terek, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japán kert a vendégek maximális kényelmét szolgálják, továbbá a gasztronómiai élmények is garantálják, hogy az ott töltött napok után valóban úgy érezzük magunkat, mintha újjászülettünk volna.

Galéria | 7 kép

Édesítsd meg a pihenést!

A Caramell Premium Resort szomszédságában, de egy egységként üzemel a Villa Rosato Cukrászműhely, ahol minden nap friss süteményekkel és házi fagylalttal várják a vendégeket. Különleges helyszín, varázslatos környezet, életre szóló élmények. Mi tehetné teljesebbé a feltöltődést, mint az édes ízek harmóniája egy finom kávé vagy limonádé társaságában?!

Élmények az adrenalin szerelmeseinek

A resort nem csak azoknak nyújt különleges élményeket, akik kényeztetésre vágynak. A komplexumhoz tartozó Kristály Torony Kalandpark áprilistól újra megnyitotta kapuit! A Magyarországon egyedülálló, 3 szintes kalandpályát 90 elem teszi teljessé, melynek szerves eleme a szabadság. 5, 10 és 17 méter magas szintjeivel, a legmodernebb biztonsági technológiával összeállított, közel 1 kilométer hosszú látványos kalandpálya vár minden olyan bátor jelentkezőt, akiknek az adrenalin a lételeme. A torony lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony pedig már 3 éves kortól várja a bátor gyerekeket.

Kiemelt kép: Caramell Premium Resort