Jennifer Aniston kedvenc táskái – minden árkategóriában

A színésznőt nemcsak tehetségéért, hanem kivételes ízléséért is imádjuk.

Jennifer Aniston időtlen, makulátlan stílusát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy bármelyik évből kerül is elő róla egy lesifotó, olyan fantasztikusan és időtállóan stílusosan fest, mintha csak ma kapták volna lencsevégre. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy az 53 éves színésznő ugyanolyan bomba formában van, mint karrierje kezdetén. A Jóbarátok sztárjának azonban nemcsak a genetikája irigylésre méltó, hanem a nagy műgonddal összeválogatott táskagyűjteménye is. Mert bár Los Angeles és New York utcáin gyakran tűnik fel szaggatott farmernadrágban és egyszerű pamutpólóban, táskái a bőrdíszművesség remekei. Jennifer Aniston nem dől be a trendeknek, nincsenek óriási logókkal ellátott, extravagáns ridiküljei, minimalista darabjait pedig hosszú éveken át viseli. A vödörtáskától a keresztpántos táskáig közös mindegyikben, hogy nem hivalkodóak, ellenben maradéktalanul ellátják funkciójukat: minden fontos dolognak jut bennük hely.

Jennifer Anistont kizárólag luxusmárkák táskáival a vállán lehet látni, hiszen a színésznő a mindennapos kiegészítőkre hosszú távú befektetésként gondol: ezek az elegáns alapdarabok sok-sok éven át lehetnek gardróbjának oszlopos tagjai, magas minőségüknek és klasszikus fazonjuknak köszönhetően nem válnak egyik szezonról a másikra elhasználttá, ódivatúvá. Hogy a táskákat minél többször viselhesse, általában a semleges tónusokra szavaz: a bézs, a barna és a fekete minden szettjéhez szuperül passzol. (Ez a trükk a stílusos és praktikus kapszulagardrób kialakításánál is beválik.]

A szolidan trendi

Fotó: RB/Bauer-Griffin/GC Images

A Celine Sangle vödörtáska 2018 óta a hollywoodi sztár egyik kedvenc nyári darabja – szívesen kapja a kezébe, ha romantikus maxiruhát visel, de láttuk már a vállán akkor is, amikor khaki nadrágban, fekete pólóban és flipflopban intézte a dolgait. Mivel a vödör fazon mindig divatos, és mert az űrtartalma is elég nagy, ideális mindennapi táskának.

Galéria | 3 kép

A klasszikus

Fotó: Pressphotobank/Bauer-Griffin/GC Images

A Chanel kézitáskájáról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: ez a legklasszikusabb, a legelegánsabb, a legjobban variálható a világ összes táskája közül. Éppen ezért Jennifer Aniston sem tudja megunni, össze se tudjuk számolni, hány paparazzoképet láttunk már róla, amelyen ez lóg a vállán. A steppelt, láncpántos retikül többféle méretben, színben és anyagból kapható, a népszerű színésznő egy közepes méretű, fekete báránybőr darab után nyúl újra és újra.

Fotó: RB/Bauer-Griffin/GC Images

A Chanel „flap bag” évszaktól, napszaktól és alkalomtól függetlenül bármilyen outfittel jól mutat – ezt Jennifer Aniston is pontosan tudja.

Galéria | 3 kép

A minimalista

Fotó: Ricky Vigil M/GC Images

Sehol egy logó, egy felirat, egy hangsúlyos csat, a luxusérzet mégis magától értetődő – ez a táska hűen tükrözi Jennifer Aniston stílusát. Az olasz márka a minimalizmusáról ismert – és arról, hogy Meghan Markle is előszeretettel hordja a kreációit –, az elmúlt évtizedben a Jóbarátok Rachelje pedig legalább hat Valextra táskát villantott. A Twist fantázianévre hallgató darabot 2019 óta hordja, jól strukturált felépítésének és kényelmet biztosító vállpántjának köszönhetően pedig minden bizonnyal több forgatókönyvet is cipelt már benne.

Galéria | 3 kép

A modern ikon

Fotó: Marc Piasecki/GC Images

A Celine divatháztól nem csak a vödörtáska a hollywoodi színésznő kedvence. A francia luxusmárka darabjai éppen annyira klasszikusak, mint modernek – nem kivétel ez alól a 2015 őszén debütált Trotteur elnevezésű, félkör alakú, keresztpántos táska sem. Jennifer Aniston a fekete, a barna és a piros változatával is feltűnt már az utcákon, ezt a pitonmintás bézs verziót pedig egy 2017-es párizsi útján avatta fel. Ez szintén egy olyan táska, amelyről csak a szakavatott szemek mondják meg, hogy dizájner darabról van szó, így a színésznő gardróbjába tökéletesen beleillik. A Trotteur egyébként annyit tesz franciául, hogy ügető ló – talán mert ez a fazon a rohangálós hétköznapokra lett tervezve.

Galéria | 3 kép

Kiemelt kép: Getty Images