A remények tavaszát köszöntjük 2022-ben – Megjelent a legújabb Nők Lapja Tavasz magazin

Levendula a lakásban, páfrányok a párnán, mennyei tavaszi finomságok és izgalmas interjúk várnak rátok 2022-es különszámunkban. Olvasásra felkészülni!

Kattintsatok a képre, „lapozzatok” bele a magazinba!

Galéria | 14 kép

Tavasz van, gyönyörű?

Tavasz van! Gyönyörű! – mondaná a költő, ha lenézne ránk onnan a magasból. Napközben hét ágra süt a nap, ám reggel és este fagyos arcát mutatja a március, pedig most, amikor ezeket a sorokat írom, már túl vagyunk a tavaszváró hónap közepén is.

Furcsa idők járnak mostanság, tél alig volt, havat csak elvétve láttunk, azt gondolhattuk, jön a kikelet, pillanatok alatt kizöldül a természet, kiszabadulunk a bezártságból. Mindannyian vártuk már a megújulást, hogy leolvadjon rólunk a hideg-rideg szürkeség, múljon a sötétség, hogy megszabaduljunk a Covidtól, amely már harmadik éve kísér minket, mint egy baljós árnyék, és írja fölül a terveinket. Jó lett volna egy kis önfeledt öröm, erre vágytunk ennek a kiadványnak a tartalmát megálmodva, a lapot készítve, és akkor újabb sötét fellegek telepedtek ránk. Újabb szorongás, félelem, hiszen a közelünkben, a szomszédban háború dúl. Hogyan is lehetne ilyenkor boldogan, gondtalanul készülődni az ünnepekre? Mégis úgy gondolom, talán éppen ezért KELL készülődni, átadni magunkat az ünnepvárásnak, a pozitív gondolatoknak, a reménynek, és adni belőle mindazoknak, akiknek még nagyobb szükségük van rá. Hiszen a húsvét a remény, a hit, a feltámadás ünnepe.

Szippantsanak nagyot a friss levegőből, lapozzanak bele magazinunkba, merítsenek ötleteket a megújuláshoz, testük, lelkük megtisztításához, környezetük megszépítéséhez. Hallgassák a madarakat, ők már dalolnak, rakják a fészküket; kiránduljanak velünk, meglátják, gyönyörű helyeket mutatunk önöknek. Süssenek, főzzenek, találkozzanak a családdal, a barátokkal… köszöntsék, köszöntsük együtt a tavaszt!

Lazarovits Szilvia, főszerkesztő

A Nők Lapja Tavasz 2022-es száma március 23-tól kapható az újságárusoknál!