Návai Anikó Los Angelesben találkozott Jordana Brewsterrel, aki már húsz éve alakítja Mia Torettót a Halálos iramban filmekben. A színésznővel folytatott beszélgetés során az akciófilmes kezdeteken kívül Magyarországról, a tragikusan fiatalon elhunyt Paul Walkerről is szó esett, illetve arról, hogy a színésznő hogyan élte meg a járványt, és hogy tanulmányai ellenére végül miért nem a tanári pályát választotta. És persze arról is, hogy áll valójában a vezetéshez.

Hosszú várakozás után csütörtökön (június 24-én) végre mozikba kerül a Halálos iramban kilencedik része, ami magyarul nemes egyszerűséggel Halálos iramban 9. címen fut majd. Eredetileg 2020. május 22-én mutatták volna be az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig egy nappal korábban, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották a bemutatót. Először idén áprilisra, majd májusra, végül pedig júniusra.

A Halálos iramban a legújabb fejezet abból a filmsorozatból, amelynek részei közel két évtized alatt összesen több mint ötmilliárd dollár bevételt hoztak világszerte. A rendező a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik részt is jegyző Justin Lin. A főszereplők a már megszokott brigád (Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrene Gibson), akik mellett ezúttal feltűnik Charlize Theron és Helen Mirren is.

Kiemelt kép: Getty Images