A titokzatos álmok világát járjuk körül a Nők Lapja Ezotéria legújabb lapszámában

A magyar történelem leghíresebb álmai, túlvilági barangolások, interjú Joshi Bharattal és Berti M. Bagdival, a névváltoztatás spirituális következményei, és még számos érdekes téma vár rátok az új Nők Lapja Ezotériában. Jó olvasást kívánunk hozzá!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Ahogy Shakespeare mondta: aludni, netán álmodni egy zaklatott nap után a legszebb pillanat. Behunyjuk a szemünket, és ha szerencsénk van, néhány perc múlva megnyílik egy titkos ajtó, és mi éjszakai utazásra indulhatunk az álmok birodalmában. Alvás közben izmaink ellazulnak, a tökéletes nyugalom állapotába kerülünk, az agyunk tevékenysége megnő, amit megszakítanak az álmok. Ezek a történések nem mások, mint rejtélyes üzenetek, és éppen azokra a problémákra hívják fel a figyelmet, amelyek elől napközben menekülünk. Összeállításunk segítségével bepillantást nyerhetünk az álmok rejtélyes világába, aminek hatására nemcsak hogy jobban megérthetjük, mi történik velünk, hanem megfejthetjük az álmainkat. Választ kaphatunk arra az izgalmas kérdésre, amely az álmodás során felmerül: vajon álmunkban a túlvilágon járunk? Mi az összefüggés az álmok és az álmodó személyisége között? Mitől függ, hogy ki, hogyan álmodik? Jelentősége van annak, ha valaki színesben vagy fekete-fehérben álmodik? A rossz alvók titkáról is fellebbentjük a fátylat, eláruljuk, hogy mi az oka az éjszakai álmatlan hánykolódásnak, milyen félelmek szorítják össze ilyenkor a lelket.

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2021. március 10-én jelenik meg.