French Glow magyar tolmácsolásban (X)

A L’Oréal Professionnel 2020-ban tovább viszi a FRENCH GLOW sikerét. Megalkottuk modelleink természetes adottságaihoz legjobban illő áttetsző színeredményeket, melyek elkészítését a L’Oréal Professionnel oktatói, Vörös Tamás és Dalotti Gergő vezették, Leidli Loretta és a Nagyköveti szalonok technikusai segítségével. A La French filozófia, vagyis a kifinomultság, az elegancia és a letisztultság segített minket abban, hogy megjelenítsük az igazi francia nőt.

Nézzétek meg Ti is a L’Oréal Professionnel magyar nagyköveti és oktatási csapat alkotta frizurákat

Hajas László – L’Oreal Professionnel Nagykövet

„Folyamatosan követem a világ trendjeit és örömmel látom, hogy a göndör haj újra divatba kerül, egyre többen választják a nagyobb volument és a határozottabb textúrát. Ez a trend a személyes kedvencem, és a modellem arcát is tökéletesen kiemeli, így szívesen alkalmaztam ezt a technikát.” 

Zsiga Renáta – L’Oréal Professionnel Nagykövet

„Az inspirációmat az adta, hogy elképzeltem, milyen érzés volt részt venni a Louvre-ban egy kiállításon vagy vacsorázni a Szajna partján egy elegáns étteremben. Másnap reggel, munkába indulás előtt, kifésülve az elegáns frizurát, a laza hullámok még jobban kiemelik modellem nőiességét. Számomra ilyen egy igazi francia nő.” 

Dudás Attila – L’Oréal Professionnel Nagykövet

„Szerettem volna mind színben, mind vágásban megmutatni a bobnak egy frissebb változatát, ami a megszokottnál jobban kihangsúlyozza a francia, lezser eleganciát. A hajszínt a párizsi ősz színei és Prince – Purple Rain című száma inspirálta.”

Zsidró Tamás – L’Oréal Professionnel Nagykövet

„A 70-es évek vonalai jelennek meg az általam megvalósított haj kompozíciókban. A frufru vonala kicsit „merevebb”, a lágy hullámok érdekesen bontják a frizurát. A göndör fürtök a „Flashdance” 80-as évek hangulatát idézik, az ikonikussá vált frizura jellemzője a göndör tincsek játékossága, mely a fiatalosság és a felszabadultság érzetét sugározza.”

Galéria | 17 kép

French Glow magyar tolmácsolásban (X)

French Glow magyar tolmácsolásban (X)

Fotó megosztása:

Kucsera Zsolt – L’Oréal Professionnel Nagykövet

„A frizura elkészítésénél a hangsúlyt arra helyeztem, hogy az alkalmazott festési technika és a hajszín minél jobban érvényesüljön. A French Glow hangulat elég sok lehetőséget nyújt arra, hogy a szakmai tudásunk palettájáról válogassunk a munkánk során. Modellem természetes kisugárzását hangsúlyoztam a festési technikával – arckörüli hangsúly, vagyis Contouring technika -, tehát az arc vonala mellett finoman keltettük életre a hajában a fényt. A frufru és az arckörüli hullámok még jobban kiemelik a modell bájosságát.”

Dancsó Erika – L’Oréal Professionnel ID Artist

„Hajszínben inspirációmat a tél gyönyörű fémes tónusai ihlették, a hideg tükröződő árnyalatai kifejezik a jeges természet iránti érzelmeimet. A styling az egyszerűség jegyében készült, a frizura hűvös árnyalatait és modellem harmonikus, belülről áradó szépségét az egyszerű, természetes vonalak emelik ki.”

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és kipróbálnád a French Glow szolgáltatást, keresd fel a hozzád legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalont a https://salon-expert.hu/ weboldalon.

Fotó és videó: Karsay Katalin
Stylist: Mali Ildi
Smink: Kozian Fanni