„Boldogabb vagyok a szarkalábaimmal” – Sztárinterjú Gwyneth Paltrow-val

Karanténhelyzet, második szerelem... Milyen most a színésznő élete? Návai Anikónak mesélt a Nők Lapja 2020/36. számában.

Az Oscar-díjas amerikai színésznő a tengerparthoz közeli Mandeville Canyonban él Los Angeles-i házában, lovakat tart, teniszpályája és medencéje van, és sem oka, sem célja nem volt kimozdulni a koronavírus miatti önkéntes karanténból. Virtuálisan beszélgettünk, amihez kék szeméhez illő búzakék nyári ruhát húzott, és csak egy csipetnyi szájfényt tett az ajkára. Boldog? Miért ne lenne az!

Elég sok víz lefolyt a Temzén, a Hudsonon és a Los Angeles-folyón, vagy inkább patakon, mióta 1999-ben a Szerelmes Shakespeare főszerepéért Gwyneth Paltrow elnyerte azt a bizonyos Oscar-díjat, ami sokak szerint Cate Blanchettet illette volna. Az azóta eltelt huszonegy év alatt Gwyneth megszerezte és visszaadta Brad Pitt gyűrűjét, férjhez ment és elvált Chris Martintól, a Coldplay szólóénekesétől, szült egy lányt (Apple), egy fiút (Moses), megalapította Goop nevű cégét, jógaguru lett, vegán, és tavaly férjhez ment Brad Falchukhoz, Hollywood egyik legnagyobb hatalmú tévéproduceréhez.

– Azért áruld el, hogy bírtad, illetve bírod a karantént két kamasszal, akik valószínűleg rosszabbul viselik a bezártságot, mint te?
– Nemcsak a saját kamaszaimra vagyok büszke, hanem az összes kamaszra, akit ismerek, mert őszintén aggódtam, hogy nagyon nehéz lesz nekik. De meg kellett győződnöm arról, hogy mindent kibírunk, mindent kibírnak. Pedig a vérünkben van a szabadságérzet, az összes szokásunk, amivel éljük az életünket, mégis kibírták, hogy se korizás, se bulizás, se szörfözés. És még csak rájuk se kellett szólnom, maguktól tudomásul vették. Szép csöndben megcsinálták a leckéjüket, mint a kisangyalok, a legjobban pedig a hosszú vacsorákat és a mély családi beszélgetéseket élveztem az asztal mellett. Ez a kényszerű együttlét arra is jó volt, hogy odafigyeljünk egymásra. Mert az összezártságban, még akkor is, ha szereted a többieket, nagyon felerősödik a belső hang, és oda kell figyelni rá, hogy tudd, mi az, amire vigyáznod kell.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Miként élte meg a karantént?
Ugyanabban a szellemben neveli-e a gyerekeit, mint őt a szülei egykoron?
Hogyan szokta meg a nyilvánosságot?
Próbáld ki most kedvezményesen!