,,Itt minden olyan idilli, hogy szinte irreális” – Sztárinterjú Pierce Brosnannel

Hawaii, meditáció, változások, veszteségek. Pierce Brosnant Návai Anikó „hozza közelebb” a Nők Lapja 2020/34. számában.

Pierce Brosnan Kauai (Hawaii) és Malibu (Kalifornia) között osztja meg az életét. Imádja az óceánt, minden reggel és este úszik. Londonban érte a koronavírus. Éppen befejezte az új Hamupipőke film forgatását, és Londonból gyakorlatilag az utolsó géppel repült el, amit még beengedtek az Egyesült Államokba. Kauaiban értük el, ahol három hálószobás tengerparti házban él a feleségével, és ahová a fiai, Dylan és Paris azonnal átrepültek Kaliforniából, hogy a szüleikkel töltsék az önkéntes karantént.

– Milyen az élet Hawaiiban? Hallottam, hogy két kedves közeli barátod meghalt a vírusban. Őszinte részvétem.
– Mi sem vagyunk messze a vírustól, senki sincs. A földgolyó nagyon picike, sok embernek nincs hova menekülnie. Az, hogy ez egy paradicsom, puszta illúzió, de ahogy kimondom, vissza is vonom, mert tényleg csodálatos itt élni. A házunk nem nagy, de a tengerparton áll, és egyelőre kevés megbetegedésről tudunk a szigeten. Köszönöm az együttérzésed. Egyikük, a legjobb barátom, Jay Benedict olyan volt nekem, mint a testvérem. Még a színházban kezdtük együtt. A fiainak én vagyok a keresztapja. A másik elveszített barátom, Andrew Jack a beszédtanárom volt, a James Bond filmektől kezdve dolgoztunk együtt. Nagyon fáj, hogy elvesztettem őket. És mindennap gombóccal a torkomban ébredek, hogy milyen veszteséget hoz még a vírus.

– Mi sem leszünk fiatalabbak, és ugyanúgy megkaphatjuk a betegséget, mint bárki más, gondolom, ezt sem felejted el.
– Persze hogy nem. Bolond lennék, ha nem gondolnék rá. Ilyen méretű járvány még nem pusztított a bolygónkon, muszáj, hogy az ember elgondolkodjon a saját halandóságán. De csak egy percig. Utána össze kell kapnia magát, és folytatnia kell az életét, abban a tudatban, hogy az egyszerű dolgok a legszebbek, a család a legfontosabb, a feleséged, a gyerekeid, az anyád, az apád, a testvéreid, a barátok. Mindenképpen spirituális utazás is ez.

– Rövidesen a mozikba kerül a legújabb, Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története című filmed. Muszáj megkérdeznem, mikor hallottál először erről a fesztiválról?

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan emlékszik vissza az első Bond-filmjére?
Mi a véleménye a változásokról?
És a meditációról?
Próbáld ki most kedvezményesen!