„A család körül forog az életem” – Címlapinterjú Nicole Kidmannel

Házasságról, gyerekekről, filmekről, és a magyar nyelvről beszélgettünk a színésznővel. A Nők Lapja 2020/33. számának címlapinterjúja.

A vitathatatlan tehetségű és tökéletes szépségű színésznő számtalan filmsikerrel és egy Oscar-díjjal a háta mögött a családi örömöket tartja a legfontosabbnak. Boldog házasságban él férjével és két kislányukkal Nashville-ben, ugyanakkor művészfilmhez adja a nevét, és a nők jogaiért dolgozik.

– Több mint tíz éve vagy férjnél. Mi a titka a jó házasságnak?
– A férjemet, Keitht (Keith Urban ausztrál countryzenész – a szerk.) is erről faggatják folyton, de ő is, én is úgy vagyunk vele, hogy nem is értjük, mi a kérdés, mert nincs titok. Így alakult. Jó helyen, jó időben találkoztunk, működött közöttünk a kémia, nagyon szeretjük egymást, egy csomó mindenen átmentünk együtt, amivel még közelebb kerültünk a másikhoz. Ha érezzük, hogy egyikünk bezárkózik, addig feszegetjük, amíg ki nem nyílik, és ha kell, megküzdünk érte. Ha ez bonyolult, akkor ez a titok. De csak így van értelme. De nemcsak szerelmes vagyok a férjembe, hanem szeretem is.

– Ezért költöztél Nashville-be is, hogy vele legyél.
– Ahogy mondod. Nekem mindegy, hol élek. Nem fontos. Az a fontos, kivel élek. Kerestem a helyemet, amikor találkoztam Keithszel. Úgy véltem, ha találkozom azzal, akivel le akarom élni az életemet, nem biztos, hogy New Yorkban lakik, és valószínűleg oda kell majd költöznöm, ahol él. Ez nem jelentett problémát.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Hogyan határozza meg önmagát Nicole Kidman?
Mit jelent számára a színészet?
Miként élte meg a karantén időszakát?
Próbáld ki most kedvezményesen!