Az aprócska „feleségből” tudatos nő lett – Címlapinterjú Eva Longoriával

Hogyan alakult a színésznő élete a Született feleségek óta? A Nők Lapja 2020/32. számának címlapinterjúja.

Eva Longoriát butuska Gabynak ismertük meg a Született feleségek című sorozatban, és ő az, aki legmesszebb jutott, mióta véget ért a széria. Egy kozmetikai márka arca (emiatt többször forgatott nálunk), az amerikai latin közösség egyik szószólója, producer, színésznő, hamarosan két nagy stúdió játékfilmrendezője, pár éve feleség, és két éve anyuka. De ami a legfontosabb, hogy nagyon okos üzletasszony. Mexico Cityben beszélgettünk vele virtuálisan, mert oda menekült a Kaliforniában egyre erősödő vírusjárvány elől.

– Hogy vagy, és hol vagy pontosan?
– Hazajöttem Mexikóba, miután Los Angelesben három hónapig éltünk bezárva. Kinyitották a határt, és úgy döntöttünk, hazajövünk, itthon töltjük a következő hónapokat. A férjem előző házasságából született gyerekei itt élnek, az egyik Amerikában jár iskolába. Sajnos nem annyira nyitott a határ, hogy oda-vissza szaladgáljunk, most itt leszünk egy darabig.

A Született feleségekben Gabrielle Solist alakította

– Mivel töltötted az elmúlt három hónapot?
– Nagy szerencsém volt, mert Santi (Eva kisfia – a szerk.) még nincs óvodáskorban. De azért persze tanítgattam, amennyire tudtam. Még pici, örülök, hogy játszhatok vele. Kezdtünk rászokni a bilire, már majdnem megvagyunk, és naponta mondogattam magamnak, mikor lesz nekem megint ennyi időm, három hónapom, csak a gyerekemmel? Boldog vagyok, hogy így alakult, mert ez az az időszak, ami soha nem jön vissza.

– És magaddal mennyit törődtél? Nem viselt meg nagyon a bezártság téged, aki annyira aktív vagy?

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Mennyit változtatott rajta, hogy anyuka lett?
Milyen könyveket olvas mostanában?
Mit gondol Budapestről?
Próbáld ki most kedvezményesen!