Ben Affleck az alkoholfüggőségről, a pénzhez való viszonyáról, és a gyerekeivel közös időről mesélt nekünk.

Nem titok, Ben Afflecknek új barátnője van: Ana de Armas kubai színésznő, az új Bondlány, a Vanity Fair magazin áprilisi címlaphölgye, és Ben partnere az új, részben Kubában forgatott filmjében. És az sem titok, hogy Ben Affleckkel ez körülbelül a huszadik interjúm, tehát semmi meglepő nincs benne, hogy olyan őszinte, amilyen csak lehet. 

 

– A forgatás előtt jöttél ki az elvonóról. Emlékszel még arra a napra, talán az órára is, amikor rájöttél, hogy alkoholfüggő vagy?
– Aki hozzám hasonlóan függő, pontosan tudja, ez nem úgy megy, hogy augusztus elsején 12:39-kor rádöbbentem. Nagyon fájdalmas folyamat ez, mint ahogy az is, ahogy az ember kimászik belőle. Két lépés előre, egy hátra. Kicsit előre, aztán vissza. Megint előre, megint vissza. A központi kérdés, hogy tudomásul veszem-e, vagy sem. Az ember hajlamos azt hinni, hogy az állapota átmeneti. Hogy most rossz, de majd kijózanodom, és megint tudok normális léptékkel inni, vagy bármi olyat csinálni, ami függőséget okoz. Ezt a fantáziálást kell abbahagyni. A tudomány szerint (és a tapasztalat is azt mutatja), ha az ember agya függővé válik, nem tud leszokni róla. És ezt kellett tudomásul vennem.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 5 előfizetői tartalmat megnyitunk neked!
Ízelítő a cikk tartalmából
Olvass tovább, ha szeretnéd megtudni, hogyan viszonyul Ben Affleck a pénzhez, és milyen tanácsot adna fiatalabb önmagának.
Próbáld ki most kedvezményesen!