A túlvilág rejtélyei és asztrológiai előrejelzés a Patkány évére a Nők Lapja Ezotéria új számában

Mit rejtélyeket őriznek a túlvilág bejáratai? Hogyan lehetséges az átkelés egy másik dimenzióba? Mitől érdekes Sambhala legendája? Miért jó bevonni a spiritualitást az önfejlesztésbe? Kik voltak a történelem leghíresebb paranyomozói? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphattok legújabb lapszámunkban, melyben a Patkány évére vonatkozó asztrológiai előrejelzésünket is megtaláljátok.

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Évente csak Magyarországon egy községnyi ember tűnik el nyomtalanul. Ezek között lehetnek olyanok, akik nem bűncselekmény áldozatai, vagy nem molesztálás miatt távoznak a családjukból, netán például az állami gondozásból lett elegük, és hagynak maguk mögött mindent. Az eltűnt személyek között vannak, akik azért nem kerülnek elő, mert átkelnek egy másik dimenzióba. Ugyanis „Bermuda-háromszögek” a világ több pontján létezhetnek, ahol akaratlanul átléphetünk a láthatatlan világba vezető ajtón. Új lapszámunkban részletesen foglalkozunk ezzel a rejtélyes témával, amely előtt a tudósok is értetlenül állnak. A jelenségről úgy vélekednek, a következő húsz évben olyan új felfedezéseket tehetnek, amelyek magyarázatul szolgálnak az eltűnések ezen titkára. Várhatóan az új megállapításoknak olyan nagy jelentősége lesz, mint annak idején Amerika felfedezése volt.

Legfrissebb lapszámunkban új sorozatot indítunk: Kovács-Magyar András és tanítványai a szellemvilággal kapcsolatos megdöbbentő eseteket mesélnek el, amelyekkel munkájuk során találkoztak. A kínai horoszkópból pedig megtudhatjuk, mi vár ránk a Patkány évében.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!