Vonzó, érett, tudatos. Megjelent a Nők Lapja Szépség 2019-es száma!

Negyven felett sem áll meg az idő, ha a külsőnkről van szó, sőt! A legújabb Nők Lapja Szépséggel ezt bizonyítjuk. Tartsatok velünk!

A képre kattintva „belelapozhattok” a magazinba.

Galéria | 13 kép

Bizony, megérdemeljük!

Mindannyian sztárok vagyunk, és megérdemlünk egy kis csillogást – mondta Marilyn, és ő tudott egyet s mást a szépségről. Az összes háziasszony, gyesen levő anyuka, napi nyolc-tíz órát irodában dolgozó és/vagy háztartást vezető nő megérdemli ezt a csillogást.

Ez pedig abból jön, ha törődünk magunkkal. Igen, persze, erre idő kell, és valahogy mindig ezen bukik el ez a csillogás dolog. Épp ezért muszáj megszervezni, hogy jusson magunkra időnk. A változás szépen, alattomosan jön, sokáig semmi sem történik, abban a hitben ringatva az embert, hogy örökké fiatal és üde marad. Aztán egyszer csak arra ébred, hogy az arca vagy egy testrésze nem ugyanaz, mint tegnap volt, hanem hirtelen éveket öregedett. Semmi pánik, valóban fantasztikus kezelések vannak már, és a jó hír, hogy valóban hatnak! (38. oldal) Ha körbenézünk, rengeteg olyan nőt láthatunk a környezetünkben, akik be töltötték a negyvenet, és sikeresek, ápoltak, foglalkoznak a testükkel, és csodálatosan néznek ki, anélkül hogy drasztikus változásokat okozott volna rajtuk a sebészkés. Mi a titkuk? Nincs semmi különösebb titok, egészséges ételek, a túlzások kerülése minden téren, rendszeres alvás és idő önmagukra. A negyvenes modellek el is árulják, náluk mi vált be, érdemes elolvasni (126. oldal). Megkerestünk több szakembert, akik hivatásszerűen szépítenek: sebész, gyógyszerész mesél a munkájáról (14. oldal) – egy férfi magazin fő szerkesztője pedig arról, mitől szép valaki a másik nem szemében. (104. oldal) Ismét felkutattuk a legfrissebb kezeléseket, a leghatékonyabb kozmetikumokat, az orvosi beavatkozásoktól a vegán kozmetikumokig (62. oldal) feltérképeztük a szépítő lehetőségeket.

Úgyhogy nem marad más hátra: csillogjunk!

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség különszámához kapcsolódó tartalmakat keressétek weboldalunkon!

Fotó, illusztráció: Archív, Getty Images